Αναβάθμιση σε Ενεργειακό

Αναλαμβάνουμε την πλήρη αναβάθμιση του συμβατικού τζακιού σας είτε είναι από πυρότουβλο είτε είναι από μαντέμι, σε ενεργειακό

Η μετατροπή περιλαμβάνει την τοποθέτηση κασσέτας/εστίας μέσα στο υπάρχον τζάκι σας, την σύνδεση της νέας εστίας με ανοξείδωτα στοιχεία με την υφιστάμενη καμινάδα, την μόνωση – στεγανοποίηση της σύνδεσης για την αποφυγή καθοδικών ρευμάτων καθώς και το άνοιγμα ή την διεύρυνση της οπής από τον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο για την καλή λειτουργία του, εισπνέοντας έτσι τον φρέσκο αέρα και όχι αυτόν που βρίσκεται εσωτερικά του σπιτιού, όπως γίνεται με τα κλασσικά κλιματιστικά μηχανήματα. Έτσι επιτυγχάνουμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, η οποία δεν ξηραίνει την εισπνοή μας. Αυτή η μετατροπή δίνει την δυνατότητα να απολαμβάνει κανείς όλα τα χαρακτηριστικά μιας ενεργειακής εστίας χωρίς το κόστος κατασκευές ενός ενεργειακού τζακιού από την αρχή.

Σημαντική πληροφορία ειδικά για τις νοικοκυρές: Στο τέλος της μετατροπής δεν θα βρείτε ούτε σκόνη!

Αναλαμβάνουμε τα πάντα γύρω από την διαδικασία αυτή από προτάσεις υλικών και σχεδιασμού μέχρι και την τοποθέτηση από εξειδικευμένα συνεργεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τζάκια Αερίου Η Ιστορία των ενεργειακών τζακιών »

Δείτε τις δουλειές μας

Τζάκια Αερίου

Ειδικές Κατασκευές

 

Επικοινωνία
Τηλέφωνο
694 641 8414


694 32 46 358


Email
nikos.mpernitsas@gmail.com
eco-friendly-200


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας email και λάβετε προσφορές και νέα προϊόντα.